На лучан чекає ще одна «Ніч у музеї»

16 Травня 2016, 16:34
1830

Усіх, хто цінує якісний культурний відпочинок, кличуть на загальноєвропейську культурно-освітню акцію «НІЧ У МУЗЕЇ».

Вона відбудеться 17 травня, починаючи з 18:00 у приміщені Волинського краєзнавчого музею.

У коридорі музею розмістять фотовиставку «Те що залишилось за кадром», світлини із повсякденної роботи наукових співробітників Волинського краєзнавчого музею та скульптури із фондосховища музею.

Гостей у коридорі музею зустрічатиме муза Кліо, роздаватиме програму заходу та запрошуватиме на 2-й поверх. Учасники підніматимуться на 2-й поверх музею, де братимуть участь у театралізованій тематичній екскурсії «Цікаве про маловідоме» у відділі Давньої історії та майстер-класі з виготовлення ляльки-мотанки, оберегів із глини та чаювання у конференц залі музею. Там же відбуватиметься локація культурно-митецького проекту «Просто посиденьки» та «неЛітературних читань».

На 3-му поверсі у виставковому залі «Герої не вмирають!» проходитиме зустріч із активістами Майдану та учасниками бойових дій у зоні АТО; ознайомлення із виставкою та перегляд короткометражних документальних фільмів гостросоціального характеру. Гості музею зможуть взяти участь у майстер-класі стрільби з лука та фехтування у дворі музею.

Після театралізованої екскурсії «Цікаве про маловідоме» учасники зберуться у конференц-залі для діалогу щодо ролі культури у питанні формування українського громадянського суспільства. На пам'ять про акцію «Ніч у музеї 2016» учасники матимуть змогу придбати сувенірну продукцію.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром