Луцькі копи долучилися до сімейного фестивалю

16 Травня 2016, 10:40
2016 Джерело: facebook.com

У Центральному парку імені Лесі Українки відбувся традиційний Фестиваль сім’ї, в якому взяли участь і представники патрульної поліції.

Зокрема біля входу в парк вони поставили патрульну машину, даючи можливість усім охочим сфотографуватись в ній, повідомляє прес-служба патрульної поліції. 

Найменшим відвідувачам презентували книжечки «1000 і 1 поворот». З усіма учасниками провадили неформальне спілкування, розповідали про свою роботу, фотографувались. І діти, й дорослі позитивно реагували на таку ініціативу, радо йшли на контакт з патрульними, адже такі фестивалі – ще одна гарна нагода розповісти про діяльність нової поліції, познайомитись особисто, поставити усі питання, які хвилюють.

Інші патрульні охороняли громадський порядок та слідкували за безпекою і в парку, і на териториторії міста, особливу увагу приділяли проспекту Волі, Замковій площі, Театральному майдану.

Через велику кількість заходів інспектори регулювали рух, допомагали зорієнтуватись туристам, забезпечували спокійну обстановку в місті.

Читайте також: Як у Луцьку фестивалили батьки з дітворою.








1






Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром