Підприємці Старого ринку домовляються з міськрадою

27 Липня 2018, 02:36
Старий ринок у Луцьку 1817 Джерело: Волинь 24
Старий ринок у Луцьку

Підприємці ринку Центральний, яким винесли приписи на знесення їх контейнерів, після того як всю ніч стерегли власне майно від муніципалів, прийшли до міської влади аби розставити всі крапки над «І». 

Близько двадцяти підприємців Старого ринку стали заручниками ситуації, між бізнесменом у якого протягом багатьох років орендували торгові площі та міською радою. Між останніми зав’язався конфлікт, який вже перенісся в судову площину, натомість простим підприємцям винесли приписи про знесення їхніх контейнерів. Про це йдеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk.

Люди збентежені такими рішеннями, адже ще два тижні тому, у них з представниками міської ради була домовленість про приведення до ладу торгових місць. Відчергувавши ніч, оберігаючи свої робочі місця, підприємці вирішили ще раз зустрітися з владцями та прояснити ситуацію.

Вони просять за будь-яку ціну зберегти робочі місця, адже за кожним з них стоять цілі сім’ї.

Вислухавши присутніх, виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт зауважив що вихід з ситуації потрібно шукати спільними силами. При цьому пообіцяв розглянути всі можливі варіанти, щоб зберегти робочі місця.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром