У місті влаштували автопробіг на честь Колківської республіки

15 Травня 2016, 18:23
2099

15 травня на вулицях міста відбувся автопробіг, присвячений 73-ій річниці Колківської республіки.

Участь в автопробіг у взяло понад 30 автомобілів – повідомляє прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

Автопробіг стартував о 10:30 від Театрального майдану у центрі міста. Колона авто з банером на честь Колківської республіки, партійною символікою та червоно-чорними прапорами УПА проїхала центральними вулицями Луцька за маршрутом: Театральний майдан – вул. Градний Узвіз – вул. Глушець – вул. Паркова – просп. Волі – вул. Богдана Хмельницького – вул. Ковельська – вул. Набережна – вул. Шевченка – просп. Волі – Київський майдан – вул. Рівненська – просп. Відродження – просп. Молоді – просп. Соборності – вул. Гордіюк – вул. Ківерцівська.

«Для нас стало вже традицією влаштовувати автопробіг на честь Колківської республіки. Адже це наша данина пам’яті борцям за волю України, які спромоглися під час Другої світової війни та окупації створити нехай невеликий, але осередок Української держави. Навіть у найважчі часи ці хлопці боролися за незалежність. Їх не лякало те, наскільки потужний у них ворог. Вони вірили у ідеї і перемогли. Мені приємно, що в автопробігу бере участь чимраз більша кількість автомобілів. Приємно, що лучани не забувають історію», – зазначив у коментарі голова Луцької міської організації ВО «Свобода» Микола Федік.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром