Люди, які називались представниками УНА-УНСО, відкликали свою заяву щодо будівництва в Старому місті

31 Липня 2015, 17:13
6827

Засідання двох комісій міської ради, на яких мали розглянути питання щодо будівництва у Старому місті, не відбулись.

Представник організації, від імені якої вчора подали заяву, прийшов сьогодні і відкликав її, тож засідання не відбулись, - повідомили у відділі секретаріату міської ради.

Нагадаємо, учора в міській раді перебували люди, які сказали, що вони з громадського формування УНА-УНСО (перед тим вони назвались «Правим сектором»), а прийшли в раду, щоб запобігти оформленню землі для будівництва сім’ї Голєвих на вулиці Данила Галицького. Непрохані гості мали з собою балончики з фарбою і навіть хотіли виступити біля трибни. У результаті депутати прийняли рішення надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі Миколі Голєву, а активісти написали заяву, щоб розглянути це питання детально на комісіях.

Журналісти Район. Луцьк поспілкувались з представниками Інформаційного центру Української Національної Асамблеї – Української Націоналістичної Самооборони – єдиною організацією УНА-УНСО, яка зареєстрована в Мін’юсті.

«У реєстрі громадських об’єднань України зареєстрована лише наша організація УНА-УНСО, яка створена ще в 1991 році. Вона має 38 відокремлених підрозділів. Волинський осередок організації очолює Сергій Дружинович. Але наших представників у міськраді вчора не було. Є певні особи, які з тих чи інших причин відійшли від організації або були виключені, створили свої місцеві осередки і тепер нібито ведуть якусь діяльність. Нам відомо про схожу організацію УНСО-Волинь, є така і в Рівному. Вони час від часу влаштовують дивні акції. УНА-УНСО до схожих дій ніколи б не припустилась, ми не влаштовуємо акцій, що не несуть конструктивізму, не бігаємо беззмістовно по заходах, натомість зараз всі сили витрачаємо на те, що забезпечити батальйон УНСО з 680 бійців, який воює у складі Збройних Сил України», - повідомили в Інформаційному центрі.

У центрі припускають, що вчора у міській раді й були представники УНСО-Волинь, керівниками яких є Радислав Корчук та Сергій Власов.

Чому активісти перебували в раді, чого хотіли досягнути і навіщо відкликали свою заяву, - невідомо, адже сконтактувати з ними не вдалось.

До уваги читачів - фото будинку Голєвих у Старому місті, проти якого нібито протестували невідомі активісти, вимагали додаткового розгляду ситуації на комісіях і навіть написали відповідну заяву, яку, однак, сьогодні чомусь відкликали.

Коментарі
31 Липня 2015, 20:41
от муфлони))))))))))))
02 Серпня 2015, 01:07
Чому редактор чи журналіст який писав цю статтю не підписався під нею, пояснення дуже просте, ці продажні писаки бояться що їм вуха понакручують, стаття на 70 відсотків неправдива, коментар від організації УНА-УНСО перекручений із точністю навпаки, Дружинович немає ніякого відношення до УНСО (читайте його сторінку у ФБ) ось така вона правда))))) <br/>Журналіст який писав статтю, май мужність: назви ціну заплачену від Голєвих?! Хоча наврядчи ти на це здатний))) <br/>Всім щастя та удачі)
02 Серпня 2015, 03:57
була б продажність під голєвих, не було б фоток невинного будиночка серед старого міста
02 Серпня 2015, 04:32
Ми всі чудово розуміємо що це історична частина міста, і по законах України там не аж ніяк не може щось будуватися, так що подальші перепалки тут нічого не дадуть ( окрім піару Голєвій))) будинок знести, архітекторів та причетних до дозволів на нари, та й все в загальному)))
02 Серпня 2015, 12:04
Не УНСО а гниляк якийсь
02 Серпня 2015, 14:33
назви ти свою ціну. кому голєві платять - ті на життя отаким писанням не заробляють.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром