У Луцьку презентують міжнародний проект «Креативне Східне партнерство»

25 Липня 2018, 22:45
Проект пропонує консультування і допомогу щодо участі в програмі «Креативна Європа» 2313 Джерело: Kurs.if
Проект пропонує консультування і допомогу щодо участі в програмі «Креативна Європа»

Проект пропонує консультування і допомогу щодо участі в програмі «Креативна Європа» для організацій і ініціатив, які працюють у сфері культури та медіа.

Зустріч відбудеться у понеділок, 30 липня, о 16:00 у Молодіжному центрі Волині по вулиці Градний узвіз, 5.

«Креативна Європа» – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного і аудіовізуального секторів. Реалізується з 2014 до 2020 роки. Вона дає можливість культурним/творчим діячам подорожувати, охоплювати нові аудиторії, обмінюватися практичними навичками, створювати нові творчі партнерства. Це хороший інструмент для підвищення кваліфікації та інтеграції організацій в європейський культурний ринок, а для стратегів і управлінців – підвищення стандартів для здійснення культурної політики.

Щоб допомогти розібратися в умовах участі і можливостях, які пропонує «Креативна Європа», з червня 2018 до січня 2019 року за підтримки Форуму Громадянського суспільства Східного партнерства діятиме міжнародний консультаційний проект «Креативне Східне партнерство».

Оскільки 2018 рік є Роком європейської спадщини, а сама ініціатива консультаційного проекту належить партнерам, які реалізували в 2015-2017 роках програму CHOICE, особливу увагу буде приділено культурним проектам, які працюють з темами збереження, ревіталізації та інтерпретації історико-культурної спадщини.

У підсумку проект планує надати допомогу в пошуку партнерів, опрацювання проектної ідеї та заповнення заявочних формулярів приблизно 30 організаціям з 4 країн.

Отже, якщо у вас і вашої команди є питання стосовно:

  • пошуку нових партнерів для транс’європейських проектів;
  • розробки якісних проектних пропозицій;
  • залучення зацікавлених сторін, які можуть забезпечити 40-50% співфінансування для культурних і аудіовізуальних проектів,

то тепер, крім представництва програми «Креативна Європа» в Україні, ви можете звернутися до команди консультантів «Креативне Східне партнерство».

Спікер – Ігор Савчак, керівник Центру культурного менеджменту (Львів), консультант проекту «Креативне Східне партнерство».

Вхід вільний. Для зручнішого планування зустрічі організатори заходу просять зареєструватись за цим посиланням –https://bit.ly/2LleMSw.

Афіша заходу
Афіша заходу

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром