Заступник луцького мера одружився

14 Травня 2016, 18:07
3710

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко одружився, а урочиста церемонія узаконення шлюбу відбулася у суботу, 14 травня.

Після розпису молодята вирішили завітати на «Lutsk Food Fest». Кажуть, це оригінальніше, ніж просте кафе, пише Таблоїд Волині. 

Виявляється, пара познайомилась у інтернеті. Сергієві сподобались світлини дівчини і він не стримався, щоб не сказати про це у приваті. З’ясувалося, що молоді люди мають багато спільних інтересів: туризм, подорожі та любов до активного способу життя. 

«Але це не було кохання з першого погляду, Сергієві довелося завойовувати моє серце. Як і в кожної дівчини, у мене був свій план, яким має бути чоловік моєї мрії. Крім любові до подорожей, я хотіла бачити в такому чоловікові підтримку, любов і розуміння без слів», – розповідає Олена.

Дівчина каже, що на класичне запитання про руку й серце, Сергій твердо відповідав: «Хоч зараз!», проте Олена поставила вимогу – це має бути романтично, оригінальна та на Шрі-Ланці. Після півроку зустрічань, Григоренко здійснив мрію дівчини. Урочисте святкування запланували на теплі літні дні, а поки відзначають у тісному колі родичів та друзів.






Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
15 Травня 2016, 02:03
"Food Fest", а не "Foot Fest". Food - їжа, Foot - нога
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром