«Lutsk Food Fest»: ТОП 5 найоригінальніших страв

14 Травня 2016, 16:30
3777

Чого тільки не продають на гастрономічному фестивалі «Lutsk Food Fest». Ход-доги, бургери, піца, сосиски, вареники, реберця, салати, десерти, стейки, лимонади, вина, пиво, наливки. Є їжа та напої на будь-який смак, тож жоден гурман не залишиться голодним.

«Таблоїд Волині» вибрав п’ятірку найоригінальніших страв фестивалю їжі.

Самі їли і вам рекомендуємо!

1. Фаршировані равлики

Винарня «Виноград» представляє три види равликів: з горгондзолою, м’ятою і часником; шпинатом; цибулею, петрушкою і спеціями. Всі три види приготовані з м’яса равликів на основі вершкового масла і нафаршировані у панцир. Потім страва запікається у печі. Один равлик коштує 25 гривень.

2. Жаб’ячі лапки на шпажках

Цю дивовижу також представляє «Виноград». На одній дерев’яній шпажці засмажено дві жаб’ячі тушки, шампіньйони, кабачки та цибуля. Одна порція-шпажка жаб’ячих лапок вартує 50 гривень.

3. Одеські раки

У торговій точці Інституту волонтерства та громадської співпраці «Баржа» пропонують червонобоких одеських раків, яких зварили тільки сьогодні вранці. На одну порцію, що коштує 28 гривень, випадає два червоних красені. Виручені кошти спрямовуватимуть на інтеграційний майданчик для дітей-інвалідів, що планують побудувати у центральному парку.

4. Грильовий сир від першого луцького фуд-траку «Begemot»

Для приготування використовують італійський сир формаджо, який вважається тугоплавким. Представлено два види страви: з оливками та паприкою і травами. До кожного виду додається також м’ясо мацик (сиров’ялена свинина або «український хамон»), соус та салат. Коштує така смакота 30 гривень.

5. Французький десерт «Шу»

Основою для десерту є профітроль з класичного тіста. Зверху страва доповнена кракеліном з коричневого цукру та масла. Десерт має цікавий смак, оскільки для профіт ролей використовується солоне тісто, а кракелін і крем – солодкі. Смакоту представляє луцький дім випічки «Гляссаж». Коштує десерт 20 гривень.


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
14 Травня 2016, 23:29
краще про іжу ніж про политику та перемогою над украінцями.7 протів 1.це про газ на окупованій територіі
16 Травня 2016, 03:35
Паскудно...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром