Через діяльність КП «Луцькі ринки» місто може недоотримати мільйони, – депутат Андрій Покровський

25 Липня 2018, 10:17
Андрій Покровський 2098
Андрій Покровський

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський висловив свої застереження стосовного того, що комунальне підприємство «Луцькі ринки» зможе наповнювати бюджет міста десятками мільйонів гривень.

Про це говорили під час телепрограми «Відкрита влада. Місто» на «Аверсі», інфоиує сайт Конкурент.

Андрій Покровський зауважив, що усі комунальні підприємства міста за перше півріччя цього року принесли в бюджет 363 тисячі 500 гривень.

«Тобто, говорити про те, що комунальні підприємства є бюджетонаповнювачем для міста, на сьогодні ми не можемо. Що стосується «Луцьких ринків», то в мене дуже суперечлива думка з цього приводу», – зазначив депутат.

Він пояснив, що під час оренди ринку «Завокзальний», від «Облспоживспілки» бюджет Луцька поповнювався 4,1 мільйонами гривень на рік. Однак КП «Луцькі ринки», згідно акту постійного користування, за користування земельною ділянкою буде сплачувати у 5 разів менше.

«КП – це менеджери, які сидять за столом і роблять обрахунки, фактично – бухгалтери. Комунальне підприємство буде брати на субпідряд прибирання, охорону і все решта. І тому в мене є застереження», – висловив свою думку Андрій Покровський.

Депутат зауважив, що весь прибуток може залишатися у КП або в субпідрядників, а бюджет міста отримає тільки плату за оренду землі, а це значно менша сума.

За словами Андрія Покровського, про остаточні результати діяльності КП «Луцькі ринки» можна буде говорити лише за рік.

Читайте також: Директор «Луцьких ринків» працює на «голий» оклад. ОФІЦІЙНО

Коментарі
25 Липня 2018, 16:21
Менше клепайте лівої горілки панове БЮТівці і буде бюджет ,на шмурдяку та брехні далеко не зайдеш...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром