У Волинській ОДА говорили про артезіанські свердловини і техногенні ризики

25 Липня 2018, 03:23
Чиста питна вода 3477 Джерело: Літописець
Чиста питна вода

Чому артезіанські свердловини нашого регіону є безгосподарними, а на дорогах значно збільшилась аварійність.

Про це говорили на комісії з техногенної безпеки в обласній адміністрації 24-го липня. Про це йдеться у сюжеті  Sfera-TV Lutsk 

Про гарні показники спершу присутнім щодо  якості питної води в області доповіла головний спеціаліст управління ЖКГ облдержадміністрації Галина Мисковець. 

Посадовниця запевняє,  відповідно до останніх аналізів, якість питної води в області, на сьогодні, знаходиться у нормі. Не настільки втішні новини по свердловинах. Майже по всій Волині вони не належно облаштовані і часто-густо біля них виявляють порушення. Окрім того, санкції порушників зовсім не лякають адже  штраф всього лише 150 гривень. Відтак, посадовець просить аби свердловини під свій контроль взяли органи місцевого самоврядування.

Управління Укртрансбезпеки в області запровадило цілодобовий режим роботи та посилило контроль за перевізниками у зв’язку з нещодавніми катастрофічними аваріями на дорогах за участю перевізників. Зауважимо, що вже стало недоброю традицією українських контролюючих структур, розпочинати гучні кампанії перевірок після чергових резонансних трагедій. Такий підхід свідчить про безсистемність їхньої роботи і прагнення використовувати трагічні випадки для посилення власних повноважень і тиску на бізнес.

Керівник управління Уктрансбезпеки Віталій Конончук повідомив, до речі, що з початку року на Волині було перевірено майже 4 тисячі  транспортних засобів. Значну кількість порушників було оштрафовано.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024