Сапалаївка: як прибережну смугу річки готують до Дня незалежності

31 Липня 2015, 15:55
5917

До 19 серпня в районі прибережної зони річки Сапалаївка здадуть в експлуатацію скейт-парк та інші ігрові зони.

Про це стало відомо на виїзній нараді, яка відбулась в центральній частині міста від вул. Задворецької до вул. Шопена, - повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Директор ТзОВ “Майтім” Володимир Сурмик (представник підприємця Андрія Покровського) розповів, що фірма інвестує біля прибережної зони у будівництво скейт-парку, в якому будуть майданчики для скейтборду, стріт-борду, катання на роликах, велосипедах, самокатах. Для маленьких лучан збудовано дитячий майданчик з ігровим комплексом, гойдалками, пісочницею. Встановлено мармурові столики для шахів, доміно, нардів. За його словами, до 19 серпня усі ці об’єкти будуть здані в експлуатацію.

Міський голова Микола Романюк, у свою чергу, дав доручення відремонтувати пішохідний міст через Сапалаївку від Київського майдану до Печерських саун; привести у належний стан прибережну захисну смугу річки (викосити траву, бур’яни, самосів) від вул. Задворецької до вул. Винниченка; ліквідувати затори з твердих побутових відходів в руслі, особливо біля мостів та пішохідних переходів.

18 серпня знову відбудеться виїзна нарада, під час якої переглянуть якість виконання названих робіт.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром