Чиновник вважає, що у центрі міста мають бути тільки платні парковки

13 Травня 2016, 11:36
1894

Заступник міського голови Сергій Григоренко стверджує, що у центрі та Старому місті не повинно бути безплатних парковок.

Про це йшлося на громадському обговоренні «Впорядкування дорожнього руху у Луцьку: як і хто?» у четвер, 12 травня.

Громадський активіст Михайло Шелеп підняв питання відсутності парковок у місті. Він вважає, що проблему можна вирішувати не тільки за допомогою платних місць. Зокрема, на думку активіста, великі проспекти можна облаштувати спеціальними кишенями для паркування, як це зробили поблизу школи №5 на проспекті Перемоги.

Окрім того, він наголосив, що необхідно встановлювати знаки, які б вказували водіям, де можна поставити автомобіль, бо часто вони не знають про наявність парковки.

Сергій Григоренко погоджується, що потрібно шукати місця для безплатних парковок, але, на його думку, такий варіант не підходить для центральної та старої частини міста.

«Центральна частина міста і Старе місто – тільки платні парковки.  Хочеш паркуватися там, значить маєш гроші, щоб заплатити. Бо повірте, хтось поставить машину і вона буде там з ранку до вечора», – зазначив заступник мера.

Окрім того,  він зауважив, що з 1 червня у старому місті має запрацювати система болардів.

Нагадаємо, що підприємство «Ельбе УА», яке перемогло конкурс із визначення оператора паркування транспортних засобів на майданчиках у Старому місті, визначило тариф за одну годину паркування у розмірі шести гривень.

Коментарі
13 Травня 2016, 16:39
Ага. І заодно закрити дитячу поліклініку, школи, аптеки, дитсадки, ПУМ...Що ще? А! Сільпо, ЦУМ, театр, Собор...
13 Травня 2016, 17:50
Заберіть з старого міста ринок і проблема парковок вирішиться сама по собі пане громадський діяч!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром