Луцькрада проситиме у Олександра Фацевича евакуатор

13 Травня 2016, 09:00
2431

Міський голова надішле лист до почесного громадянина Луцька та заступника керівника Національної поліції Олександра Фацевича, аби той посприяв в отриманні дозволу на використання евакуаторів в місті.

Про це заступник міського голови Сергій Григоренко розповів на громадському обговоренні організації дорожнього руху у четвер, 12 травня.

Зокрема він зауважив, що обіцяні евакуатори досі не допомагають патрульним боротися з горе-водіями зовсім не через недопрацювання влади.

Нагадаємо, що евакуаор мав з’явитися у місті ще у середині лютого.

За його словами державне підприємство «Інформ-Ресурси» має давати погодження на евакуацію машин за допомогою евакуаторів, проте такого дозволу і досі немає.

Щодо евакуаторів, то шляхи їх отримання розглядалися різні – покупка б/у машини, або ж її оренда. За словами заступника є підприємці, котрі готові надати на два роки в оренду потрібний евакуатор.

«Сьогодні питання з фірмою «Інформ-Ресурси» в Києві  повністю заблоковано.  Я попросив міського голову  звернутися до нашого почесного громадянина , зступника керівника національної поліції  Олександра Фацевича,  щоби він розібрався з фірмою», – зазначив Сергій Григоренко. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром