У Луцьку зловили псевдо-майстрів

21 Липня 2018, 11:10
Псевдо-майстри, які пропонували свої послуги лучанам 8969
Псевдо-майстри, які пропонували свої послуги лучанам

Троє чоловіків у Луцьку представлялися працівниками компаній «Техно Модуль», «Єврокліма» та «Ваш майстер», й імітували бурну діяльність – робили те, чим не займаються сервісні інженери.

Про це інтернет-виданню Район.Луцьк повідомив керівник з розвитку компанії «Техно Модуль» Олександр Гордійчук.

За його словами, впродовж трьох років ці чоловіки обдурювали людей.

«Пішли слухи, що ходять хлопці з «Техно Модуля» і пропонують свої послуги за готівку. Як тільки почали виясняти, то виявилося, що це люди не з нашої фірми. Це хтось представляється нашою компанією, і таким чином дурять людей. А з часом дзвінків від незадоволених клієнтів побільшало. Люди говорили, що нібито працівники нашої компанії робили технічне обслуговування в позаплановий час, проте в нас такої інформації не було, адже всі дзвінки реєструє адміністратор на фірмі», – розповів Гордійчук.

Олександр Гордійчук зауважив, що в них є компанії-конкуренти, але вони між собою спілкуються. І от одного разу телефонує до Гордійчука директор компанії «Ваш майстер», і каже, що працівники «Техно Модуля» приїхали до них робити технічне обслуговування.

«Ми відразу скооперувалися, і я поставив собі за мету зловити їх. У нас був до них телефон, адже одного разу вони подзвонили, що в них не було драбини, так і зберегли номер», – поділився Гордійчук.

За інформацією керівника з розвитку, працювало їх трьох: двоє надавали технічні послуги, а третій їхній організатор. Їздили вони на маршрутках, і не у формі. До того ж, не мали ніяких інструментів. За техобслуговування брали від 200 до 350 гривень. За словами Олександра, ходили вони постійно «під градусом».

Гордійчук розповів, що одного дня вони організували спецоперацію, аби зловити їх.

«Я перетелефонував до них по тому телефону, що ми мали, вони представилися «Техно Модулем», і замовив їх в «Адреналін», аби вони почистили кондиціонер. Вони відразу погодилися, нічого не запідозрили. Спецоперацію погодив із нашою службою безпеки, проконсультувався з юристами, щоб не виникало ніяких питань», – розповів Олександр Гордійчук.

Після того, як псевдо-працівники прибули в «Адреналін», визвали поліцію, та написали на нібито працівників «Техно Модуля» заяву. Наразі чекають розслідування.

Гордійчук зазначив, що шахраї не вважають себе винними, адже таким чином вони допомагали людям. Окрім того, шахраї розповіли, що це їх так робити попросив третій учасник цієї групи, адже він хворий, і йому треба кошти на лікарню. Як виявилося пізніше, третій учасник – це був колишній працівник компанії «Єврокліма». 

На завершення керівник із розвитку Олександр Гордійчук розповів, як насправді працівники «Техно Модуля» приймають заявки на техобслуговування.

«Заявка надходить до адміністратора, тоді виїжджають наші спеціалісти, всі в брендованому одязі, й в брендованих авто, з необхідними інструментами. Тоді вже клієнт є в базі компанії. І наступного року, якщо клієнт погоджується, ми обслуговуємо його, і тільки робимо це після того, як попередимо про візит. Самі люди просто так не ходять», – ствердив Гордійчук.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]m

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
22 Липня 2018, 02:19
Одного разу до мене прийшли два майстри з "Ваш майстер". Один з них був напідпитку, але добре полагодив.
22 Липня 2018, 03:42
Так добре полагодив мою тєчь, ше раз обов'язково подзвоню!
22 Липня 2018, 09:46
и те и другие тоже дети лейтенандта шмидта....
23 Липня 2018, 14:46
не понятно дети летенанта шмидта це що??
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром