Як очільник Волинської ОДА з журналістами на полігоні стріляв

21 Липня 2018, 09:00
3726

Cвоїх перших сто днів роботи очільник Волинської ОДА Олександр Савченко прозвітував у неординарному форматі – на полігоні 14 окремої механізованої бригади, що у Володимирі-Волинському.

Відбулося це у п'ятницю, 20 липня.

На цьому полігоні для 14 механізованої бригади проводить навчання та готують до бойових дій. Працівники ОДА та журналісти області відправилися на полігон, аби в рамках звіту очільника облдержадміністрації постріляти з автомата Калашникова, з кулемета Калашникова та пістолета Макарова. Кожен мав можливість у цей день по-справжньому відчути зброю, якою зараз на Сході захищають кордони наші військові.

Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко
Очільник Волинської ОДА Олександр Савченко





Олександр Савченко поділився, чому ж обрав такий формат звіту. За його словами, ми повинні мати нормальну оборону наших кордонів, її на сьогодні може зробити або армія, каже Савченко, або ж територіальна оборона.

«Ці загони повинні стати пліч-о-пліч і зупинити цю навалу. Можливо, якщо наші «добрі» сусіди побачать як ми готуємося, то, можливо, не захочуть наражатися на народний гнів. Тому ми з вами сьогодні є членами майбутнього територіального загону оборони», – зазначив керівник Волинської ОДА Савченко.





Олександр Савченко розповів, що в цей день і працівники ОДА, і журналісти й інші присутні стали людьми, які, умовно кажучи, знають, що таке зброя, і як вона стріляє.

«Це не є стандартний звіт, але громадськість повинна бачити, чи правильно розуміє керівник зі своєю командою рух вперед», – ствердив Савченко.

Керівник прес-служби ОК «Захід» Анатолій Прошин зауважив, що результати в журналістів не дуже високі, але це нормально. Адже для хороших результатів, потрібно постійно тренуватися, здобувати навички, а тоді набувати майстерність.  

«Ми дали змогу потримати у руках зброю журналістам. З одного разу її опанувати неможливо. Майстерність солдата постійно вдосконалюють на влучність, на водіння різної техніки. Я вважаю, що такі заходи потрібно хоча б раз у місяць з оперативним резервом першої та другої черги», – зауважив Прошин.






Всім присутнім сподобався такий формат звіту, всіх переповнювали неймовірні емоції. На завершення Олександр Савченко додав, що волинянки проявили себе під час навчальної стрільби абсолютно впевнено, показали себе справжніми бійцями, здатними перемогти будь-якого ворога.

«Сьогодні ми переконалися, що захищати рідну землю нелегко. В майбутньому ми теж проводитимемо багато цікавих заходів», – зазначив очільник Волинської ОДА.

Окрім того, Савченко подякував військовій частині за те, що прийняла працівників адміністрації, журналістів та інших гостей.










Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром