На «Lutsk Food Fest» діятиме кібер-зона

20 Липня 2018, 13:31
Lutsk Food Fest 2406
Lutsk Food Fest

Вже за тиждень у замку Любарта відбудеться восьмий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». Окрім смачних сюрпризів від учасників на гостей дійства чекає насичена розважальна програма. 

Вперше на «Lutsk Food Fest» діятиме нова спортивна зона – Cyber Zone від Force Arena. 

У рамках фестивалю в Cyber Zone відбуватимуться активності для відвідувачів різного віку, які дозволять їм пірнути у всесвіт відеоігор. Play Station – NHL 18, NBA 18, Mortal Kombat XL, UFC 3, FIFA 18; VR – SuperHot, Fruit Ninja – ці та інші ігри чекатимуть на гостей замку Любарта

До того ж, за підтримки футбольного клубу «Волинь» кожен охочий зможе взяти участь у грі FIFA 18 із справжніми зірками – нападником Ігорем Карпенко та півзахисником Олексієм Зінкевичем.

Іще одним сюрпризом для гостей кібер-зони стане величезна кількість настільних ігор. Гості зможуть перепочити від основних активностей фестивалю та провести час у приємній компанії

Довідково: Force Arena – це найбільша в Західній Україні кіберспортивна арена, у якій проводяться наймасовіші турніри з таких дисциплін як CS:GO, DOTA 2, PUBG, FIFA 18 Hearthstone, Overwatch, LoL. 

Lutsk Food Fest
Lutsk Food Fest

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром