Поліцейських посадять на велосипеди

11 Травня 2016, 16:30
4047 Джерело: ye.ua

60 тисяч гривень з обласного бюджету на закупівлю 6 велосипедів хочуть отримати луцькі поліцейські. Ще 17 тисяч – на спорядження.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією сьогодні, 11 травня, ‒ пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Під час обговорення програми забезпечення військових частин, підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації, до членів комісії звернувся начальник Управління патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко з проханням внести питання фінансування відомства в обласну програму.

Серед іншого, з коштів обласного бюджету луцька поліція просить профінансувати запуск велосипедних патрулів у Луцьку. Попередньо планують закупити 6 велосипедів та захисне спорядження.

Відповідно до попередніх розрахунків, кожен із велосипедів, разом з поклейкою розпізнавальних знаків, поліції обійдеться в 10 тисяч гривень. Ще 17 тисяч гривень потрібно на закупівлю захисного спорядження та додаткового оснащення.

Зі слів Олександра Вовченка, поліцейські на велосипедах патрулюватимуть точково. Зокрема, зосередять роботу в парках, місцях відпочинку лучан, а також у спальних районах міста. Головний поліцейський Луцька зауважує, що з настанням теплої пори в дворах починають засідати молодики, які розпивають спиртні напої та заважають місцевим мешканцям. Відтак, боротись з ними, серед іншого, планують завдяки роботи велопатрулів.

Коментарі
11 Травня 2016, 22:51
та лісапеди бувших ющеніківськіх поліціянтів
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром