Єршова: відвели землю для авторинку

30 Липня 2015, 14:36
5448

На вулиці Єршова, 6 ТЗОВ "ВОЛИНЬ-АВТОПАРК" надали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування авторинку з існуючими будівлями.

Відповідний проект рішення підтримали більшість депутатів. 

Секретар міськради Сергій Григоренко зазначив, що міська рада і підпрємство мали б підписати меморандум. за яким там повинні навести лад. Але поки що це на словах.

"На наступному тижні ми скажемо, чи готовий "Автопарксевіс" підписати з нами меморандум, і якщо вони далі будуть затягувати і хочуть не зовсім наводити лад, я вважаю, що міський голова має прийняти розпорядження про перенесення ринку на ДПЗ.  Ми пробуємо домовитися з ними і зробити все для впорядкування ринку, щоб не здавалося, що ми лобіюємо якесь рішення", - зазначив секретар міськради Сергій Григоренко.

Деякі депутати підняли питтання про те, що авторинок винен місту понад 8 мійльйонів, дехто пригадував історію авторинку, апелюючи до того, що його таки потрібно перенести в район ДПЗ.

Таку позицію відстоював депутат Євген Ткачук. Натомість Андрій Осіпов зазначив, що в такій позиції Ткачука вбачає його особисті інтереси, тому що, мовляв, це його округ. Однак депутат це заперечив.

Коментарі
30 Липня 2015, 18:51
Місце під авторинок в північному промвузлі міста за межами житлової забудови відповідає всім існуючим нормам
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром