Заступник мера хоче взяти участь у велоекскурсії

10 Травня 2016, 14:08
1667

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев пообіцяв, що особисто візьме участь в міських заходах до Дня Європи, якщо йому дозволять не дотримуватися ділового дрес-коду.

Про це він розповів на прес-конференції щодо відзначення у Луцьку Дня Європи.

Серед маси інших заходів організатори запланували велоекскурсію місцями, пов’язаними з історією Польщі. Розпочнеться вона 14 травня о 12:00, а участь в екскурсії візьме польський консул Кшиштоф Савіцькі.

Учасники дійства зустрінуться на Театральному майдані, а після цього відправляться оглядати пам’ятки.  Серед них – польське консульство, костел Петра і Павла та інші.

Тарас Яковлев зауважив, що сам залюбки покатався б на велосипеді по місту, проте якщо організатори змусять його дотримуватися ділового дрес-коду,  то змушений буде відмовитися. Каже, що їхати у костюмі на двохколісному транспорті не буде зручно.

Проте начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради Віра Кудрявцева зазначила, що представники місцевої влади можуть також в цей день обрати довільний стиль одягу та долучитися до міських заходів.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром