У Луцьку пройде садовий фестиваль «Light Garden»

10 Травня 2016, 11:22
2166

Садовий фестиваль «Light Garden» відкриває таємниці!

Щороку в травні садовий центр «САД+ГОРОД» розквітає безліччю прекрасних квітів і рослин. І вже незабаром новий садовий ФЕСТИВАЛЬ з новими ідеями!

Продовжуючи дивувати відвідувачів концептуальним підходом, у цьому році організатори розширили межі фестивалю та готові дивувати відвідувачів протягом двох днів 21-22 травня.

Такі фестивалі відбуваються з різною тематикою, представляючи гостям щось нове. Ось і цього разу пропонують поринути в таємниці вечірнього саду та познайомитися з тенденціями садового освітлення і оцінити непередавану гру світлотіні. Організатори сподіваються, що світлові інсталяції, підсвітки фасадів та обрисів рослин надихнуть Вас на створення нової атмосфери в звичному просторі.

Садовий фестиваль «Light Garden» - це захоплююче дух дійство, яке розгортається на тлі чудових рослин, об'єднує найкращих з кращих, а також стає головним майданчиком для спілкування, навчання та відпочинку всіх, хто закоханий в рослини!

Гостей фестивалю чекає насичена освітня програма: лекції, майстер-класи, в ході яких усі охочі отримають нові знання в області садового мистецтва.

Лише в день фестивалю «LIGHT GARDEN» 21-22 травня садовий центр Сад+город пропонує всі декоративні та плодові рослини зі знижкою 20% !

Приходьте на фестиваль та станьте учасником розіграшу, де з поміж інших крутих призів хтось стане власником новенької ГАЗОНОКОСАРКИ! Можливо це будете саме ВИ?

Як навчити дітей любити природу? Спробуйте разом виростити прості рослини і довірте нескладний догляд за кімнатними квітами. Давно відомо: спільна діяльність батьків і дитини - запорука не тільки хороших відносин, а й загального розвитку обох. Ще краще, якщо в процесі з'являться спільні інтереси.

На фестивалі для наймолодших відвідувачів діятиме еко-майтерня, де дітки вчитимуться висаджувати рослинки та доглядати за ними. Тож маленькі садівники прекрасно проведуть час, дізнаються багато цікавого про рослинки та догляд за ними, матимуть змогу розвинути спостережливість, уміння аналізувати і планувати, вчитимуться бути терплячими та відповідальними.

І це далеко не всі сюрпризи, тому краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати!

Всі відвідувачі попередніх фестивалів садового центру дали високу оцінку рівню фестивалю, по достоїнству оцінили атмосферу свята. Тож організатори намагатимуться підтримати цей імідж і подарувати ще більше позитивних вражень і незабутнього відпочинку для всієї родини! Принесіть світло в Ваш сад!

Слідкуйте за інформацією на сторінці у Facebook.





 

Коментарі
10 Травня 2016, 15:44
Хочу главний приз!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром