Недороблені тротуари на Соборності – небезпечні для пішоходів

17 Липня 2018, 10:48
Тротуар на проспекті Соборності 3054
Тротуар на проспекті Соборності

Мешканка обласного центру Волині звернулась до влади міста з проханням завершити ремонт тротуарів, розпочатий позаминулого року.

Відповідну петицію розмістила у вівторок, 17 липня, на сайті ЄСМП Олена Петрошук.

Лучанка нагадала, що ремонт пішохідних доріжок на проспекті Соборності у Луцьку зі сторони, ближчої до перехрестя з проспектом Молоді, розпочали ще у 2016 році. На сьогоднішній день роботи тут вже припинені. Втім, на відремонтованому тротуарі залишилось щонайменше дві невідремонтованих ділянки.

Зокрема, лучанка повідомила, що на пішохідних доріжках напроти будинків №13 і №15 на проспекті Соборності немає тротарної плитки, поверхня нерівна, а комунікаційні колодязі накриті люками сумнівної якості. Це, на думку авторки петиції, не лише псує естетику проспекту, але й ускладнює життя лучанам з обмеженою мобільністю – до прикладу, тим, хто пересувається на інвалідних візочках та батькам з дітьми у візочках. А напроти будинку №15, переконана жінка, прохід є небезпечним і для простих перехожих.

Тож вона звернулась до влади міста з проханням вирішити цю проблему і посприяти тому, аби тротуар був у належному стані на усьому проспекті.

Читайте також: На Дружби Народів утворилася великі ями на проїжджій частині

Проспект Соборності
Проспект Соборності

Одна з недороблених ділянок тротуару
Одна з недороблених ділянок тротуару

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром