Польські технарі освоять Луцьк на два місяці

30 Липня 2015, 10:01
4782

Студенти, що навчаються на магістерських програмах технічних напрямків в Люблінській Політехніці, стажуватимуться на луцьких підприємствах. 

Програма обміну, яка розроблена спільно Люблінською Політехнікою та Луцьким НТУ,  триватиме у Луцьку два місяці, - інформує сайт Луцького національного технічного уніеврситету.

Польські гості мають насичену навчальну програму, що складається з проходження трьох вузькоспеціалізованих технічних тренінгів із дисциплін, що формують навички, які користуються попитом на сучасному ринку праці не лише України, а й загалом Європи 

Як показує практика, серед польської молоді є жвавий інтерес дізнаватися більше та пізнавати відмінності у різних методах викладання, у діяльності бізнес-структур різних країн. Це дозволить молодим фахівцям у майбутньому краще розуміти своїх іноземних партнерів, легше встановлювати контакти. - переконані в ЛНТУ.

Особлива увага програми відводиться практичним заняттям, проведення яких організовано на підприємствах Луцька.

Очільник Луцького НТУ у свою чергу запевнив молодих гостей в максимальній підтримці Програми з боку адміністрації вишу та готовності особисто сприяти у якомога результативнішому перебуванні польських студентів у Луцьку.

Ця програма обміну реалізовується в рамках Проекту «ПЛ-НТУ транскордонний обмін досвідом» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. Співфінансується коштами Європейського Союзу в рамках Європейського Інструменту Сусідства та Партнерства.

Про особливості практики молодих польських технарів стежте разом з Район. Луцьк.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром