Чому над містом гудуть літаки: версія Міноборони

07 Травня 2016, 14:08
2687 Джерело: vk.com

У регіональному медіа-центрі Міністерства оборони інформацію про те, що сьому бригаду тактичної авіації тимчасово передислокували в Луцьк, підтвердили лише частково.

Про це пише газета «Експрес».

Як пояснив прес-офіцер Андрій Агеєв, у Луцьк тимчасово передислокували декілька екіпажів військових авіаторів зі Старокостянтинова. Але це не пов’язано з ремонтом злітної смуги. На Волині проходить льотно-методичний збір тактичної та транспортної авіації, у якому беруть участь і наші пілоти.

«Цьогоріч він триватиме не тиждень, як це було зазвичай у мирний час, а більше місяця», - уточнює підполковник.

Утім, запевняє, екіпажі сьомої бригади тактичної авіації зі Старокостянтинова, які не беруть участі в заході, й надалі будуть проводити планові навчальні польоти в штатному режимі.

Раніше ж повідомлялося, що нібито через капітальний ремонт злітно-посадкової смуги на базовому аеродромі в Старокостянтинові до Луцького військового аеродрому передислокувалась 7-ма бригада тактичної авіації, в загальній кількості 14 бортів. Вона пробуде в Луцьку від двох до трьох місяців, поки на базовому аеродромі в Старокостянтинові не завершать капітальний ремонт злітно-посадкової смуги.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром