Мами-патрульні показали своїх дітей

07 Травня 2016, 13:02
2096 Джерело: facebook.com

З нагоди Дня матері, який відзначають 8 травня, патрульні поліцейські Луцька, які мають діток, взяли участь у професійній фотосесії в приміщенні Innerspace.

Фотографували полісменок та дітей відомі фотографи Тетяна Полуектова і Павло Березюк, інформують патрульні у Facebook.

У створенні образів допомагала активістка Мар’яна Сорочук, яка також принесла чарівні вишиванки від Вишивка у сучасному одязі ТМ «Чічка» і які залюбки приміряли поліцейські.

Участь у фотосесії взяли п’ятеро жінок (загалом в патрульній поліції сім мам, що мають дітей), восьмеро їхніх дітей, а ще мама однієї з патрульних.

У поліції вирішили показати тих жінок, які не лише працюють на складній роботі в патрульній поліції, а й виховують прекрасних дітей, дбають про свої сім’ї, встигають практично скрізь, є сучасними та прогресивними, молодими та перспективними.

«Після напруженої зміни жінки повертаються додому, де їх завжди чекають дітки та рідні люди. І коли бачиш своїх дітей, що з ними все гаразд, – і втома, і напруження зникають, бачиш, що є заради кого працювати. Ця ж фотосесія – ще одна нагода побути поруч з ними, а також ближче познайомитись з колегами та їхніми дітьми», – поділилась одна з матусь.

І хоч «моделі» виступили в різних образах та ситуаціях, все одно їх всіх поєднували тепло, ніжність та безкінечна ласка, яка може бути тільки між мамою і дитиною.

















1







 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром