У Центральному парку Луцька з’явиться центр, в якому молодь зможе себе реалізувати

12 Липня 2018, 19:48
Майбутній молодіжний центр у Луцьку 4059
Майбутній молодіжний центр у Луцьку

До Луцька завітав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, аби поспілкуватися з молоддю.

Під час зустрічі повідомили, що в парку облаштують Молодіжний центр, в якому можна буде отримати якості лідера, навчитися працювати в команді, розроблювати нові проекти, реалізовувати ініціативи та просто робити різноманітні заходи для молоді. Зустріч відбулася у  Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку в четвер, 12 липня.

За словами Яреми, це буде майданчик для комунікації між різними організаціями, між владою та молоддю, і власне між молоддю.

Також Олександр Ярема зауважив, що створення Молодіжної ради в міській раді міста допоможе молоді брати участь в процесах прийняття рішень в місті.

«У Луцьку Молодіжний центр розвивається дуже добре. Минулого року ми проводили конкурс кращих практик молодіжної роботи із міжнародними партнерами, то ініціатива молодіжної платформи з Луцька ввійшла до десятки кращих. Волинь в цьому плані дуже розвивається», – розповів Олександр Ярема.



Влада Луцька сподівається на плідну співпрацю з молоддю міста. Молоді люди, які прийшли на зустріч, матимуть змогу розвивати цей Молодіжний центр і територію навколо нього. Кожен зможе наповнювати центр своїми ідеями та реалізовувати їх.

Поки приміщення не в дуже хорошому стані, проте, надіються, що зовсім скоро він запрацює на повну.

Заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема розповів на зустрічі про роботу молодіжних центрів в Україні, надихнув на роботу і підказав, куди молоді Луцька рухатися.

Не повинно бути жодного центру для молоді без молоді, каже Ярема.



«Цей простір, який хочуть створити, має бути простором для комунікації між владою і молодими людьми саме в Молодіжному центрі у форматі спілкування. Простір має наповнювати молодь, яка працюватиме тут і щось організовуватиме. Тобто немає якоїсь усталеної моделі, за якою повинні рухатися. Це має бути відкритий простір, де себе можуть реалізовувати молоді люди та напрацьовувати нові ідеї», – зазначив Ярема.

Олександр Ярема на завершення додав, що не треба зупинятися на досягнутому, а рухатися тільки вперед. Створення Молодіжного центру в Луцьку, каже Ярема, це буде хороший крок в правильному напрямку.

Опісля присутній молоді дали час, аби вони уявили, що відбуватиметься в цьому центрі через 5–10 років, які заходи тут проводитимуть, я це облаштують, а тоді презентували це перед всіма.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром