Чим дивуватимуть гостей «Lutsk Food Fest»

06 Травня 2016, 11:43
2400 Джерело: be-sparkle.com

14-15 травня у замку Любарта втретє відбудеться гастрономічне дійство. Протягом двох днів на лучан та гостей міста чекає енергійна «нон-стоп» програма.

Про деталі фестивалю «Lutsk Food Fest» організатори розповіли під час прес-конференції у четвер, 5 травня, пише «Таблоїд Волині».

Фестиваль їжі цього року збере багатьох представників ресторанного бізнесу не лише з Луцька, а й усієї України та з-за кордону. Зокрема, приїдуть кулінари з Києва, Львова, Ужгорода, Херсона. Також на фестивалі будуть гості з Угорщини, які представлять свою національну кухню з характерними особливими стравами.

Основною особливістю цьогорічного фестивалю стане кулінарна битва між учасниками різних сезонів популярного телевізійного шоу «Майстер Шеф».

«Відвідувачі фестивалю зможуть скуштувати усі страви, які зготують учасники кулінарного батлу», –  розповів один із організаторів фесту Сергій Карпюк.

Ще однією фішкою стане проект «Made in Ukraine». Українські виробники презентуватимуть нетрадиційну для нашої країни кухню. Це будуть і в’ялені помідори власного виробництва, козячі сири, домашні вина із Закарпаття. Кожен відвідувач фестивалю зможе скуштувати оригінальну продукцію українських виробників.

Новинкою «Lutsk Food Fest» стане розширена дитяча зона, для малечі організують дискотеку, квести, різноманітні анімації, майстер-класи з виготовлення кулінарних виробів. Також будуть відбуватися зйомки фільму до Дня сім’ї, діти та їхні батьки зможуть взяти участь у зйомках.

«Крім того, у нас буде насичена музична програма: виступи гуртів та сольних співаків, модельні покази, розіграші призів, виступи ді-джеїв. А кожен відвідувач, який прийде з дітьми, може бути впевнений, що діти отримають не менше задоволення від фестивалю, ніж батьки», – зауважив Сергій Карпюк.

Фестиваль матиме і соціальний напрямок: зароблені кошти підуть на розбудову міста.

«У нас вже є декілька варіантів, як осучаснити наше місто, зробити його комфортнішим. Фестивалі мають бути цікавими не тільки в день проведення, а й повинні приносити користь для міста, лишати після себе приємний слід», ‒ вважає начальник управління сім’ї та молоді Луцької міської ради Олексій Веремійчик.

Генеральний спонсор цьогорічного дійства – «WOG CAFE». Окрім неймовірно смачної кави, як обіцяють організатори, лучан чекають чимало розваг та конкурсів від спонсора.

Вартість квитка на фестиваль залишилася незмінною і становить 15 гривень. Початок фестивалю об 11:00 год, закінчення 21:00 годині. 
 

Коментарі
06 Травня 2016, 19:41
Зараз знов напишуть, вхід по 10 грн, а насправді буде 15...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024