Конякіна: нетверезий водій з компанією біля бару чинив опір патрульним

06 Травня 2016, 09:30
1905 Джерело: facebook.com

Водій сів за кермо у нетверезому стані, не мав посвідчення та разом із друзями погрожував поліцейським «звільненнями» і «зв’язками».

Інцидент трапився 5 травня близько 16:00 патрульні отримали виклик, що на вулиці Конякіна зупинився автомобіль, який був в орієнтуванні та, вірогідно, з п’яним водієм – пишуть на сторінці Патрульної поліції Луцька у «Facebook».

Мерседес справді стояв біля одного з барів за вказаною адресою. Коли патрульні під’їхали, водій почав рух. За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу полісмени зупинили його.

Водій вийшов, почав поводитись агресивно, не хотів показувати документів. Пізніше з’ясувалось, що посвідчення водія він і не мав.

З бару вийшли його товариші і також почали кричати, лаятись, ображати поліцейських. Протягом всього часу чоловіки постійно вживали нецензурну лексику, поводились неадекватно і погрожували «звільненнями», «зв’язками» та запевняли, що їм нічого не буде, а всі справи в судах вони «виграють».

Врешті, водій погодився пройти освідування на місці, мав 2.68 проміле алкоголю в крові. На нього склали протоколи за ст. 130 (керування в стані сп’яніння), ст. 185 (злісна непокора працівнику поліції), постанову за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

У ході інциденту патрульні затримали ще одного учасника конфлікту, який був дуже агресивним і також п’яним. На нього склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).




 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром