Центр: кілька водіїв припаркувалися на тротуарі

05 Травня 2016, 18:03
2122

Навпроти Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки два водії поставили свої автівки на тротуарі, ще кілька автомобілістів позаду припаркували машини, зайнявши частину пішохідної частини.

Попри різноманітні спроби вирішити проблему з нестачею паркувальних місць, парковок у місті катастрофічно не вистачає. Чи лише така ситуація спонукає водіїв хаотично паркуватися, чи ні, але громадськість продовжує обурюватися поведінкою «автоандонів».

Ще в січні цього року під час сесії міськради депутати проголосували  за спорудження нових місць для паркування. Обранець громади Ігор Поліщук зазначав, що у Луцьку можливе спорудження платних парковок за сприяння КП «Автопарксервіс», що дасть змогу залучити кошти у підприємство та бюджет міста.

Ситуація з нестачею паркувальних місць спонукала на роздуми й самих мешканців, які висловлювали свої ідеї на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Лучанин Іван Дідух реєстрував звернення, де пропонував знайти інвесторів для будівництва двох'ярусних парковок.

Інший мешканець міста Михайло Кравчук подавав петицію, у якій висловив пропозицію розширити парковку за рахунок крайньої правої смуги дорожньої частини на вулиці Глушець.





 

Читайте також: Купив автомобіль – паркуй у квартирі? або Чи врятується Луцьк від автомобільного «армагедону»

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром