Хто і за скільки ремонтує міські мости

05 Травня 2016, 13:42
2210

На ремонт шляхопроводів на вулиці Рівненській та Гордіюк піде майже три мільйони гривень.

Про це йдеться у відповіді Луцької міської ради на запит Район.Луцьк.

Роботи на обох мостах виконує підрядна організація  ТзОВ «РБК ТРАНС-МОСТ», яка минулого року здійснювала капітальний ремонт шляхопроводу та сходових маршрутів на проспекті Перемоги.

Тоді ці роботи обійшлися місту в 1 мільйон 770 тисяч гривень. Окрім того, капітальним ремонтом дорожнього покриття на тому ж мості займався «Луцькавтодор-Сервіс», який переміг конкурс на відкритих торгах. Загалом вартість виконаних робіт з капітального ремонту дорожнього покриття на шляхопроводі по проспекту Перемоги становила 3 мільйони 300 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на оновленому шляхопроводі, який з’єднує проспект Соборності та Перемоги, з’явилася тріщина, оскільки ремонтували його без дотримання будівельних норм.

Цьогоріч вибір підрядника, повідомляють у міській раді, не здійснювали за допомогою відкритих торгів, оскільки вартість робіт по кожному з шляхопроводів не перевищує півтора мільйона гривень.

Вартість ремонту Рівненського мосту становить 1 мільйон 495 тисяч гривень. За ці гроші мають зробити капремонт підходів та колесовідбійного огородження.  А капітальний ремонт шляхопроводу на Гордіюк обійдеться місту в 1 мільйон 415 тисяч гривень.

До слова, ремонтувати шляхопровід на вулиці Рівненській розпочали 5 жовтня минулого року після обвалу плити.

А за капремонт шляхопроводу на вулиці Гордіюк взялися 25 лютого поточного року.







 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
06 Травня 2016, 11:35
молодці.все добре роблять
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром