Центральний парк: «Ротонді» шукають орендаря

05 Травня 2016, 12:36
2423

Літню естраду «Ротонду» здадуть у десятирічну оренду з річною платою в розмірі одна гривня тому, хто за власний рахунок проведе в приміщенні капітальний ремонт.

Про це йдеться у проекті рішення міської ради.

Шукають орендаря з метою відновлення роботи літньої естради «Ротонда» та можливості її використання для проведення загальноміських заходів з культурного дозвілля.

Той, хто погодиться взяти в оренду приміщення, змушений буде здійснити  реконструкцію системи електропостачання, ремонт цегляної роздягальні та літньої сцени, відновити відкритий зал для глядачів, облаштувати огорожу і ворота тощо.

При виконанні ремонтних робіт орендар зобов’язаний надати у відділ управління майном міської комунальної власності кошторис на виконання будівельних робіт, погоджений управлінням капітального будівництва Луцької міської ради.

Крім того, у міськраді планують зобов’язати орендаря безперешкодно та безоплатно надавати сцену, приміщення роздягальні та зал для глядачів виконавчим органам Луцької міської ради для проведення культурних та мистецьких заходів за попереднім погодженням.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024