Гілля та деревину з Луцька не вивозитимуть в Брище

04 Травня 2016, 18:14
2062

Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» зобов'язано не приймати на полігон в селі Брище гілля та деревину, а також тверді побутові відходи, з яких не відібрано деревину, натомість прийом організують на вулиці Трункіна, 7.

З метою забезпечення належної експлуатації полігону твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району, керуючись законодавством України та рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2015 № 205-1 «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс», міський голова Микола Романюк підписав сьогодні розпорядження «Про заборону вивозу гілля та деревини» – інформують на сайті міськради.

Документом заборонено підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, а також фізичним особам вивозити гілля і деревину на полігон твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району.

Прийом буде організовано на станції перевантаження твердих побутових відходів за адресою: м. Луцьк,  вул. Трункіна, 7, відповідно до тарифів, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2015 № 205-1 «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс», для подальшої переробки.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром