Луцький Робінзон чекає в готелі, поки йому відремонтують будинок

04 Травня 2016, 16:00
3502

Сирота Тарас Врублевський досі мешкає в готелі за кошти народного депутата Ігоря Гузя, бо в приміщенні, яке йому надає міська рада, ще не здійснили ремонт.

Хлопець розповів Район.Луцьк, що місце роботи та місце проживання за останній час у нього не змінилося. В кінці січня цього року сироту запросили на ток-шоу «Говорить Україна».

Після зйомок програми, виходу якої чекає Тарас Врублевський, у нього з’явилися ідеї щодо подальшого розвитку подій. Зокрема, хлопець надумав на певний час поїхати на заробітки до Польщі. Та здійснити свої плани він поки не може, бо хоче мати в Луцьку помешкання для постійного проживання.

У міській раді Тараса запевнили, що приміщення нададуть, і запропонували будинок в районі Старого міста. Проте помешкання потребує ремонту.

«Депутат спершу оплачував готель на місяць, але продовжив термін і не казав, до якого часу. У тому помешканні, що пропонували, поки нічого не роблять. Тож планую лишитися тут і чекати, щоб дали якийсь куток. Треба ж кудись речі дівати», – розповів Тарас Врублевський.

Нагадаємо, Район.Луцьк уже писав про те, як вимушений «робінзон» майже чотири роки шукає свого щастя в обласному центрі Волині.

Після публікації історії хлопця у ЗМІ, ЖЕК №11, де і працює Тарас, вирішив знести саморобну халабуду сироти.

У результаті громада стала на захист сироти. На хлопця посипалися пропозиції з наданням житла. Міський голова Микола Романюк пообіцяв допомогти луцькому «робінзону». Також нардеп Ігор Гузь забронював номер у готелі для Тараса, а у КП «Ласка» пропонували працевлаштування.


Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
04 Травня 2016, 19:34
Дуже вже хитрий той сирота. Таких в місті дуже багато.
04 Травня 2016, 20:52
У м.Луцьку щонайменше сотня таких "сиріт", при цьому тих, які дійсно народилися і виросли у цьому місті і воно є для них рідним. Вони також десь підробляють, однак не мають сімей та свого місця проживання. Чому їх долею: працевлаштуванням та місцем проживання ніхто як не займався так і не займається?. Нічого не маю особисто проти даної особи, але чому він виявився у кращому становищі чим інші? Чому журналістів та представників місцевої влади турбує лише дана особа? Чи все таки може для когось дана ситуація є проявом наглості, а для інших можливістю пропіаритися?
05 Травня 2016, 22:07
Дістав вже, немічний<br/>На роботу хай йде, знімає житло як і всі смертні
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром