У місті збирали гроші на майданчик для особливих дітей

04 Травня 2016, 16:15
1778 Джерело: facebook.com/zoolutsk

Відвідувачі зоопарку долучилися до збору коштів на інтеграційний дитмайданчик для особливих діток.

У вівторок, 3 травня, відбулася благодійна акція «Великодні гаївки в зоопарку» – йдеться на сторінці Луцького зоопарку у Facebook.

Захід зорганізувала і провела ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» аби зібрати кошти на облаштування інтеграційного дитячого майданчика для малечі з особливими потребами та на візочках.

На імпровізованому святі відвідувачі зоопарку змогли долучитися до створення фотобанеру-розмальовки, купували пасхальне печиво, дитячі книжки, робили розпис хною чи веселий боді-арт. Так волонтером вдалося назбирати 820 гривень.

До акції долучилися художники Кирило та Марина Ткачови, які допомогли розробити велетенську розмальовку із зображеннями травин зоопарку. Майстриня Олеся Задонцева та художниця Марія Оліферук перетворювали дітей на птахів та тигриків за допомогою фарб та хни. Майстриня випічки Тома Бащук пропонувала посмакувати смачним імбирним печивом та долучитися до благодійної справи.

«Зараз із потрібних майже 60 тисяч гривень ми маємо вже трохи більше, ніж 9000 гривень, які вдалося назбирати за тиждень перед великодніми святами. Ми дуже вдячні Луцькому зоопарку за допомогу в цій корисній справі. Це була перша акція в зоопарку та перша вулична акція з серії інших, що стосується благодійного проекту «Інтеграційний майданчик». І вона пройшла дуже вдало, але ми на цьому звісно не зупиняємось та закликаємо небайдужих долучатися робити добрі справи разом», – розповідає одна з організаторів акції Юлія Євпак, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко зауважила, що у зоопарку завжді раді долучитися до доброї справи, а також дякують відвідувачам, які не залишилися байдужими та завітали на захід.

«Ми теж дуже раді, що у таке велике християнське свято долучилися до доброчинної акції. Дякуємо нашим партнерам та всім відвідувачам, які віддали свої кошти на гарну й потрібну справу. І віримо, що гарна традиція проведення вихідних у нашому зоопарку, започаткована у 2016-му, триватиме й удосконалюватися», – додає  Людмила Денисенко.

















 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром