Кравчука: художник розмальовує арку

04 Травня 2016, 15:02
4187

У рамках графіті-фестивалю «Алярм» художник Андрій Кальков малює графіті із серії робіт «Круговорот» на арці поблизу школи №26.

Малювати на вулиці Кравчука, 34а Андрій почав за кілька днів перед Великоднем, сьогодні ж – третій день роботи над малюнком, і вже за кілька годин він буде повністю завершений – пише Таблоїд Волині.

Планувалося, що графіті художник завершить ще до свята, однак не так сталося, як гадалося: плани дещо скоригував дощ.

Питання щодо ескізу, місця роботи й фінансування владнали ще минулого року, однак через деякі обставини роботу не вдалось «здати» у 2015. Тож черговий «Круговорот» Калькова став своєрідним анонсом цьогорічного «Алярму», що відбудеться 11-12 червня у Луцьку. Художники з усієї України з’їдуться, щоб розписати ще одну частинку нашого міста.

«Основна причина, чому вибрав саме це місце – мені дуже сподобались форми. Дуже цікава ця арка, й стало сумно, що вона у такому стані й обписана всілякими матюками. Це жахливо виглядало», – розповів Андрій Кальков.

До слова, поруч із аркою – двір школи №26. Діти зацікавлено стежать за роботою художника. «Ми вже фотографувались тут з подружкою. Дуже гарно вийшло. Раніше якось навіть не помічали, що тут є така арка, тепер її важко не помітити», – каже школярка Олександра

«Якогось глобального значення у роботу я не вкладаю. Кольори вибирав інтуїтивно або просто ті, які мені подобається. Приємно, що люди реагують на малюнок позитивно», – тішиться художник.







 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром