33 район: просять врегулювати рух транспорту

04 Травня 2016, 17:02
1892 Джерело: ukrmap.biz

Лучанин пропонує заборонити маневри водіїв, які виїжджають з парковки біля «Там Таму», перенести зупинку громадського транспорту та збільшити час горіння зеленого світла для пішоходів.

Таке звернення на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Василь Козачук.

Він зазначив, що більшість водіїв при виконанні маневру з парковки «Там Таму» на парну сторону проспекту Соборності чи розвороті з непарної на парну сторону проспекту Соборності навпроти гіпермаркету «Там Там» порушують ПДД та їдуть на червоне світло не звертаючи уваги на початок руху пішоходів на зелене світло на пішохідному переході.

«Намагаються швидко проскочити в той момент коли вся маса автомобілів зупинилась на червоне світло а пішоходи лише починають свій рух, в більшості випадків люди, що рушають просто не бачать такі авто через громадський транспорт який не встиг від’їхати від зупинки і стоїть біля самого переходу», – зауважує мешканець.

Тож лучанин пропонує заборонити такі маневри і намалювати відповідну розмітку та поставити дорожні знаки.

Крім того, користувач просить перенести зупинку громадського транспорту на нове збудоване місце навпроти будинків № 38-40, забезпечивши тим самим вільний огляд дороги при переході вулиці з парної на непарну сторону. Також мешканець пропонує збільшити час горіння зеленого світла для пішоходів мінімум на 5-10 секунд, бо в годину пік пройти за встановлений час пенсіонерам чи батькам з дитиною майже не реально.

Коментарі
05 Травня 2016, 01:04
То давно болюча тема, залишилось взяти і перенести зупинку назад по Соборності до 40-го буд. але зробити для зупинки кармашку.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром