Учні недільної школи грали Пасхальні ігри

03 Травня 2016, 17:38
3546 Джерело: http://volyn.church.ua/

У недільній школі при кафедральному Свято-Покровському храмі Луцька відбулися Пасхальні ігри.

Ці ігри є традиційними, у перший день Світлого Христового Воскресіння. Їх проводять на території Волинської духовної семінарії, де і займається недільна школа, йдеться на офіційному сайті Волинської єпархії.

Голова молодіжного єпархіального відділу і директор недільної школи ієромонах Ілля (Вишневський) каже, що цього року придумали нову програму ігор.

Діти проходили певні станції, виконували певні завданні (від того, хто швидше з їсть крашанку – до хто швидше складе пазли) і отримували у якості балів крашанки. Ці крашанки служили «грошима», котрі можна було отоварити у спеціальному магазині: придбати канцтовари чи іграшки.

Також для учасників ігор було вогнище, діти смажили сало, веселилися і гралися. Програму підготували вчителі недільної школи, а провели ігри і педагоги, і учасники православної молодіжки «Лови момент». На Пасхальні ігри запросили дітей із родин переселенців зі Сходу, вони, як і вихованці недільної школи, прийшли з батьками.

Діти вимушених переселенців разом з луцькою дітворою перед Великоднем розписували яйця, виготовляли великодню свічку, запросили їх і на пасхальну виставу, яка відбудеться у будинку «Просвіта» у Світлий Четвер. Також Волинська єпархія УПЦ перед Великоднем вручила родинам переселенців із дітьми пасхальні подарунки.
























 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром