У зоопарку продавали розмальовки заради тварин-безхатьків

03 Травня 2016, 10:34
1974 Джерело: facebook.com

У другий день Пасхи у Луцькому зоопарку відбувся аукціон, гроші з якого витратять на харчі для тварин-безхатьків, яких у звіринець доволі часто підкидають.

А загалом веселе та розвиваюче свято тут тривало кілька годин поспіль, пишуть на сторінці зоопарку у Facebook.

Уже не вперше цьогоріч чудове дозвілля на території КП «Луцький зоопарк» для відвідувачів зорганізувала та провела Креативна агенція Art Project.

Під час родинного квесту гостям довелося шукати символи нинішнього свята – яйця. А для цього необхідно було трохи помудрувати, знаходячи відповіді на запитання та розгадуючи ребуси.

Окрім того, відбулися і конкурси, за перемогу в яких кращі з кращих отримували шоколадні яйця. А також не обійшлося без биття крашанками-писанками.

Хвилини захвату та радості малятам і дорослим принесло бульбашкове шоу.

А ще дітки розмальовували писанки на папері. Деякі з робіт одразу ж «пустили» з молотка, виручивши дві сотні гривень. Ці кошти витратять на їжу для тих тварин-безхатченків, яких, як писали дещо раніше, доволі часто залишають біля воріт закладу.

Святом були задоволені всі відвідувачі. Тішаться такою співпрацею і в зоопарку. Адже подібні заходи роблять зоокуточок ще привабливішим для родинного дозвілля. А член команди Креативної агенції Art Project Юлія Стасюк на запитання, чому вони на волонтерських засадах зорганізовують тут такі свята, відповідає:

«Просто хочеться. Хочеться подарувати трохи позитиву, радості та добра іншим. Вважаю, так треба робити. І світ буде змінюватися на краще».

Фото Олега Міткевича

























 

Коментарі
03 Травня 2016, 15:10
з такіх люди виростуть
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром