Рівненська: затримали групу хуліганів

03 Травня 2016, 09:33
2250 Джерело: lifetips.org.ua

Групу молодиків затримали за хуліганство і розпивання алкоголю в громадському місці на вулиці Рівненській.

Про це поліцейські інформують на своїй сторінці у Facebook.

2 травня на лінію 102 надійшов виклик, що група молодиків по вулиці Рівненській на дитячому майданчику розпиває алкогольні напої, порушує громадський спокій та гідність громадян. Коли цій чималій компанії зробили зауваження, її учасники відреагували лайкою та погрозами.

Свідками інциденту були і працівники патрульної поліції, які саме перебували поруч та відпочивали у свій вихідний день. Вони також робили зауваження особам, однак компанія не звертала уваги і продовжували розпивати алкоголь.

Патрульні прибули на місце. Чоловіки поводились неадекватно, розмовляли на підвищених тонах та не реагували на законні вимоги поліції. Тож їх доставили на освідування в наркодиспансер, а потім у міськвідділ для складання адмінматеріалів. 

На групу молодиків склали протоколи за дрібне хуліганство та розпивання алкоголю в громадських місцях.

Лучанам нагадують, що у ці святкові дні патрульним надходить багато викликів про порушення громадського спокою та розпивання алкоголю в публічних місцях, зокрема у дворах будинків чи на дитячих майданчиках. У таких випадках потрібно телефонувати 102. 

Рекомендують також організовувати будинкові збори мешканців та запрошувати представників патрульної поліції, аби разом консультуватись щодо вирішення цих наболілих проблем.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром