Інвестиція в майбутнє: в ЖК «Супернова» продають дворівневі квартири в іпотеку

06 Липня 2018, 14:00
Новий житловий комплекс 3707 Джерело: https://pershyj.com
Новий житловий комплекс

У житловому комплексі «Супернова» в уже зданому будинку продаються дворівневі трикімнатні квартири площею 136,8 квадратних метри.

План дворівневої квартири
План дворівневої квартири

Ціна –  65 770 доларів, інформує сайт «Перший».

«Супернова» – це сучасний житловий комплекс, який будує «Інвестор» в районі вулиці Львівської. Особливістю «Супернови» є її вдале географічне розташування – поряд річка, ботанічний сад та розвинена власна інфраструктура. Майбутні мешканці житлового комплексу матимуть під боком міні-маркет, салон краси, спортзал і дитячий садочок на 70 місць.

Вигляд з вікна «Супернови»
Вигляд з вікна «Супернови»

Придбати житло у «Супернові» – означає оселитися в комфорті та затишку.

До речі, купити дворівневу квартиру в ЖК «Супернова» площею 136,8 кв. метри можна і скориставшись іпотекою. Нагадаємо, що будівельна компанія «Інвестор» має спільні іпотечні програми з «Кредобанком», а віднедавна і з «ПриватБанком».

Читайте також: Як лучанам купити квартиру в іпотеку: 8 найважливіших питань

Загальний вигляд житлового комплексу
Загальний вигляд житлового комплексу

Згідно домовленостей із банками, можна купити квартиру в кредит за пільговою кредитною ставкою в розмірі від 10% протягом першого року кредитування в «Кредобанку» та 17,9% річних – у «ПриватБанку».

Мінімальний початковий внесок в «ПриватБанку» складає 25 відсотків від загальної вартості квартири, а в «Кредобанку» – 20 відсотків.

Прибудинкова територія
Прибудинкова територія

Щоб оформити кредит на квартиру у ЖК «Супернова», потрібно звернутися до банку з паспортом, ідентифікаційним кодом та довідкою про доходи. Термін іпотеки – до 20 років.

«Приємний бонус: ви може взяти кредит з розрахунком на 20 років, а виплатити його, до прикладу, за 5, адже згідно чинного законодавства на клієнта не накладатимуться штрафні санкції за дострокове погашення кредиту», – розповіли у відділі продажів ЖК «Супернова».

Не зволікайте з придбанням житла! Станьте власником просторої дворівневої квартири в ЖК «Супернова» вже сьогодні!

Телефонуйте 096 030 20 10, 095 030 20 10 або звертайтесь за адресою: м. Луцьк, вул. Цегельна, 28.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39