Луцьк таки закупить вживані тролейбуси за 10 мільйонів гривень

04 Липня 2018, 11:31
Луцьк таки закупить вживані тролейбуси за 10 мільйонів гривень 2309
Луцьк таки закупить вживані тролейбуси за 10 мільйонів гривень

Луцька міська влада таки закупить 10 старих швейцарських тролейбусів 1997 року випуску.

Відповідно до інформації на порталі ProZorro, контракт на купівлю вживаного транспорту обійдеться місту у 10 млн грн.

В умовах недозавантаженності вітчизняних автопідприємств, які випускають нову аналогічну техніку, такі закупівлі є неприпустимими. Про це заявили у прес-службі Корпорації «Богдан».

«Закупівля металобрухту за кошти платників податків є не припустимою. Адже 20-річний тролейбус не прослужить місту довго. Термін експлуатації цього транспорту закінчився вже багато років тому, тож він приречений на постійні ремонти та прихід у остаточну несправність. Витрачаючи бюджетні гроші у інтересах окремим посадовців, Луцьк нехтує комфортом і безпекою самих громадян», - наголосили у Корпорації.

Важливо, що Луцьк вже мав низку проблем із вживаним транспортом раніше. Оскільки списані тролейбуси потребують частої заміни запчастин, яких в Україні просто немає, ці видатки оплачуються за рахунок кожного мешканця міста. Тож доцільніше було б купити меншу кількість тролейбусів, але нових.

Нагадаємо, що раніше проти рішення міськради виступив колектив Луцького автозаводу корпорації «Богдан», який організовував пікет з вимогами відмовитися від закупівлі вживаного транспорту і підтримати вітчизняного виробника. У березні працівники заводу виходили під стіни міської ради із закликом відмовитися від придбання старих тролейбусів зі Швейцарії.

Читайте також:

Луцькі схеми: хочуть оголосити тендер на придбання тролейбусів

Через позицію влади Луцький автозавод завантажений лише на 10 %

Коментарі
04 Липня 2018, 17:04
Може пора вже брати за одне місце падлюк,які металобрухт купують по ціні тролейбусів.щоб ви вдавилися,тварюки.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром