У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП на Відродження

03 Липня 2018, 14:50
ДТП сталась на переході 4495
ДТП сталась на переході

Жінка, яка загинула внаслідок ДТП на переході в обласному центрі Волині, виявилась мешканкою Львівщини.

Про це повідомив керівник сектору комунікації волинської поліції Віктор Гомоль, інформує Волинь24.

Нагадаємо, у понеділок, 2 липня, на проспекті Відродження у Луцьку автомобіль Mercedes збив жінку, яка переходила проїжджу по «зебрі». 61-річну постраждалу з переломами і травмою голови завезли до реанімації.

Як повідомив заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, жінка прожила ще годину. Врятувати її не вдалось – травми виявились несумісними з життям.

Винуватець ДТП, 40-річний житель Луцького району, стверджував, що жінка зненацька вибігла на дорогу за декілька метрів від переходу і він не встиг на це зреагувати. 

Втім, речник поліції заявив, що за попередньою інформацією, Mercedes збив потерпілу саме на «зебрі». Він додав, що автомобіль в порушника вилучили.

За словами Віктора Гомоля, загибла внаслідок ДТП жінка була мешканкою Червонограду Львівської області.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі спочатку відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості). Тепер кваліфікацію мають змінити на частину 2 тієї ж статті, адже порушення правил спричинило сметрь потерпілої. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нині триває досудове розслідування.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром