Молоді: до підлітків викликали поліцію

29 Квітня 2016, 10:21
2328

Патрульні поліцейські провели роз’яснювальну роботу з підлітками, які лаялись на дитмайданчику.

У четвер, 28 квітня, на лінію 102 надійшов виклик, що на проспекті Молоді на дитячому майданчику троє підлітків вживають нецензурні слова, сиплються піском та поводяться неадекватно, – повідомляє прес-служба поліції у Facebook.

Поруч на тому ж майданчику відпочивають мами з маленькими дітьми. Патрульні прибули на місце, підлітків там уже не було, тож відібрали пояснення у свідків. За 10 хвилин вони знайшли і привели на місце трьох хлопців.

Присутні упізнали їх і підтвердили, що це саме вони кілька хвилин тому були на дитячому майданчику та поводились по-хамськи.

З підлітками провели профілактичну бесіду, роз’яснили їм, як треба поводитись в громадських місцях. Хлопці вибачились та пообіцяли більше так не чинити.

Пізніше в патрульну поліцію подзвонив заявник Олександр і подякував за миттєву реакцію полісменів, за якісну та результативну роботу. Як сказав чоловік, з хлопцями він ще спілкувався і навіть подружився.

Випадки, коли на дитячих майданчиках молодь або дорослі лаються, випивають, смітять є непоодинокими в Луцьку. Тож патрульна поліція просить телефонувати 102 в разі виявлення правопорушень.
 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром