Жінку, яку збив Mercedes на Відродження, врятувати не вдалося

03 Липня 2018, 11:32
Місце ДТП 3772
Місце ДТП

Лікарям не вдолося врятувати життя жінки, яка отримала важкі травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в обласному центрі Волині.

Про це повідомив заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, інформує сайт ВН.

Нагадаємо, у понеділок, 2 липня, на проспекті Відродження у Луцьку автомобіль Mercedes збив жінку, яка переходила проїжджу по «зебрі». 61-річну постраждалу з переломами і травмою голови завезли до реанімації.

Як повідомив заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні, жінка прожила ще годину. Врятувати її не вдалось – травми виявились несумісними з життям.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
03 Липня 2018, 16:27
Я щодня переходжу дорогу на переході з світлофором, що на повороті до облдержадміністрації. Повірте, кожен другий день якийсь п***ц намагається проскочити, хоча вже горить для нього червоне світло! ЧОМУ У НАС НЕМАЄ ВІДЕОКАМЕР на переходах- і відповідного реагування ДАІ на порушення водіями ( та й пішоходами) ПДР ?! Вже не кажу про те, що бюджет міста солідно поповнили б , збираючи штрафи ,- при наявності реальних і строгих покарань для таких "водіїв" зменшилась би небезпека нещасних випадків і не було б трагедій у сім"ях невинно загиблих людей.... а то закони написані, контролюючих органів повно, - а "бляхи" (і не тільки) нагліють (((
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром