У місті відбудеться форум з цифрового маркетингу

28 Квітня 2016, 15:20
1752 Джерело: w66.su

У п’ятницю, 13 травня, у місті Луцьку за ініціативою Бізнес Академії Практичного Менеджменту та за підтримки генерального партнера Агентства Інтернет Реклами UaMaster Україна пройде форум професіоналів в сфері цифрового маркетингу – West Marketing Forum.

Тема форуму: «Інтернет-маркетинг: інструменти нового покоління», яка охопить вивчення всіх аспектів просування бізнесу в Інтернеті.

Захід збере на своїх майданчиках кращих фахівців з інтернет-маркетингу, експертів з просування бізнесу в соцмережах, аккаунт-директорів, ІТ-спеціалістів та маркетинг-директорів, які презентують аудиторії  кращі інтернет-маркетингові стратегії, моделі та успішні кейси.

Доповіді форуму сформовані таким чином, щоб показати цілісну картину інтернет-маркетингу: відштовхуючись від розуміння споживача, переходячи до стратегії та її втілення.

У своїх виступах спікери познайомлять учасників заходу з онлайн-населенням України та digital трендами 2016 року, розкажуть про способи підвищення ефективності контекстної реклами, як системно розвивати стосунки з клієнтами через контент-маркетинг та підвищувати продажі за допомогою емейл-маркетингу та просуванню у соцмережах, що таке СЕО та як підняти рівень довіри і сприйняття сайту пошуковими системами.

Під час панельної дискусії учасники West Marketing Forum обговорять, як  комбінувати платну рекламу та безкоштовні інструменти онлайн-просування.

Топ-спікери, успішні кейси, моделі та стратегії стануть не просто пізнавальними, а дадуть орієнтири для трансформації зусиль.

Практичні майстер-класи допоможуть закріпити навички формування ефективних стратегій просування компанії в інтернеті.

«West Marketing Forum» стане цікавим не тільки для digital-фахівців. Він буде корисним як маркетинг-директорам і бренд-менеджерам, так і власникам малого бізнесу та топ-менеджерам компаній.

Час проведення: 13 травня 2016 року, 08:30 год.

Місце проведення: Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті», м. Луцьк, вул. Карбишева, 1.

Деталі з питань участі у заході: тел. моб. 050 660 54 76, e-mail: [email protected]

З програмою «West Marketing Forum» можна ознайомитись на сайті wmf.com.ua.


 

Коментарі
28 Квітня 2016, 19:27
Яка вартість участі???
28 Квітня 2016, 19:49
Деталі участі у заході можна знайти на сайті wmf.com.ua або за телефоном 050 660 54 76, e-mail: [email protected]
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром