Ліквідували ще одну газету

28 Квітня 2016, 13:05
1884 Джерело: http://konkurent.in.ua/

У четвер, 28 квітня 2016 року, вийшов останній номер волинської обласної газети «Слово Волині».

Про це повідомила головний редактор «Слова» Наталка Шепель на сторінках газети, пише ділове видання «Конкурент».

«Шановні наші читачі! І ті, які з нами були протягом цих чотирьох років. І ті, які приєдналися нещодавно. Шкода, що таку звістку доводиться приносити напередодні Великодня – великого свята перемоги життя над смертю. Але з гумором, притаманним нашій редакції, ми поряд із цією прощальною редакторською колонкою кажемо: «Все на краще». Тому що життя саме так і влаштоване: радість і сум завжди поряд», – пише Наталка Шепель.

«Отже, так склалися обставини, що «Слово Волині» змушене зупинити свій вихід. Через цілу низку причин ми не можемо сказати, коли він відновиться. Уклінно просимо вибачення в наших передплатників: саме такого розвитку подій у середині року ми, на жаль, не змогли передбачити. Але завдяки професійним консультаціям керівників Волинського відділення «Укрпошти» вдалося домовитися про те, що замість «Слова Волині» ви будете отримувати «Сім'ю і дім» – видання, яке також полюбляє живі волинські історії, має, як і ми, 16 сторінок. Перші кілька травневих номерів цієї газети виходитиме з позначкою «Слова Волині», – зазначено на сторінках газети.

Також редактор подякувала своєму колективу за плідну працю.

До речі, «Слово Волині» не потрапляло в роздрібну мережу ще з 22 березня 2016 року, а розповсюджувалося тільки за переплатою.

Як повідомила «Конкуренту» Наталія Шепель, із 1 травня сайт перебуватиме на реконструкції, і, можливо, пізніше відновить свою роботу.

Щодо телеканалу «Слово Волині», то він далі мовитиме в ефірі згідно з ліцензійними зобов'язаннями.

Нагадаємо, наприкінці 2015 року припинили вихід волинські газети «Віче-інформ» та «Хроніки Любарта».

Як відомо, вплив на прийняття рішень щодо «Слові Волині» має один із засновників групи «Континіум» Степан Івахів.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром