У місті вперше пройде чемпіонат із сили удару

27 Квітня 2016, 18:19
2064 Джерело: www.express-k.kz

У спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» в арт-кафе «Стоп-Кадр», що на Карбишева, 1) проведуть Відкритий благодійний чемпіонат Луцька із сили удару, присвячений Дню вшанування пам'яті жертв другої світової війни під гаслом «Виміряй свою силу у мирних цілях!».

Дійство відбудеться 6 травня за сприяння комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією ударного спорту України.

Зібрані на змаганнях кошти будуть передані Волинській Асоціації ветеранів, членів та інвалідів АТО і волонтерському руху.

У рамках змагань визначать спортсменів із найсильнішим ударом у номінаціях: удар рукою (класичним стилем), удар рукою (вільним стилем), удар ногою. Спортсмени будуть здійснювати удари руками та ногами по спеціальному силоміру, що об'єктивно вимірює силу удару в абсолютній величині (КГС).

До участі у Відкритому благодійному чемпіонаті  Луцька допускатимуть чоловіків віком від 16 років. Учасники змагатимуться у вагових категоріях: до 70 кг, до 90 кг, понад 90 кг.

На переможців та призерів чемпіонату чекають нагороди, медалі від організаторів та призи від спонсорів.

Участь в чемпіонаті безплатна. Попередня реєстрація учасників здійснюється до 5 травня за тел.: 0734101723. 

Процедура зважування учасників розпочнеться 6 травня, в день змагань, о 18:00. Початок змагань – о 19:00.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром