Авакова просять захистити луцьку патрульну

27 Квітня 2016, 17:07
2813 Джерело: http://ar.volyn.ua/

Взяти на особистий контроль та забезпечити луцькій патрульній Мар’яні Олексюк моральну та юридичну підтримку просять Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Зокрема, звернення до нього та до голови Нацполіції Хатії Деконаїдзе спрямував нардеп від Волині Ігор Гузь, пише Волинське Агентство Розслідувань.

«Вже багато хто знає про абсурдність ситуації із екс-міліціонером Волошиним, який вдруге може уникнути покарання. А через рішення суду щодо першої справи покарати можуть навіть патрульну Мар’яну Олексюк, яка його затримувала у лютому», ‒ пише у себе на сторінці радник нардепа Антон Бугайчук.

«Щоб привернути увагу вищих посадовців до справи, підготували звернення народного депутата Ігоря Гузя до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Хатії Деконаїдзе. Сподіваємося на підтримку. Ми не маємо права залишати патрульну поліцію один на один із старою системою», ‒ йдеться в його коментарі до опублікованих документів.

Нагадаємо, що Олександра Волошина наприкінці лютого за хуліганство доправили в поліцію. Тоді він відмовляляся від освідування та всього іншого, що пропонували поліцейські. Разом з друзями погрожував всім фізичною розправою, сипав матюками та розмахував руками.

Згодом у Луцькому міськрайонному суді вирішили, що заступник начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області Олександр Волошин не вчиняв ніяких хуліганських дій.

Як повідомляли журналісти «Громадське.Волинь», у ніч з 15 на 16 квітня Олександр Волошин знову став учасником бійки, яку припинили активісти Групи швидкого реагування «Самооборони Волині» та Державної служби охорони біля бару «Оболонь». Волошин на камеру дізнався, що брав участь у бійці. Врешті-решт через непокору поліції та активістам громадського формування був затриманий для встановлення особи, освідування та складення протоколу про адмінправопорушення.

До слова, суд над скандальним екс-поліцейським 20 квітня  перенесли через журналістів. 25 квітня суд перенесли знову, тому що захист клопотав про виклик низки свідків.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром