Луцькі діти перемогли на міжнародних футбольних змаганнях

29 Червня 2018, 19:04
Луцька команда «Форвард» - переможці міжнародного турніру 7372
Луцька команда «Форвард» - переможці міжнародного турніру

Гравці луцького клубу «Форвард» тріумфально повернулися з Чорноморська Одеської області.

З 20 по 26 червня на Одещині відбувався турнір між юнаками 2006-го року народження. У змаганнях, крім луцьких дітей, брали участь ще дев’ять колективів: «Барса» (Суми), «Полісся» (Житомир), «Олімп» (Сміла, Черкаська область), «Чорне море» (Одеса), харківські «Металіст» та «СДЮШОР-7», а також команди з Кишинева (Молдова) та Могильова (Білорусь).

На першому етапі команди розбили на дві групи по п’ять учасників, а підопічні Олександра Лисенка досить швидко «втягнулися» у процес, здобувши у дебютній грі розгромну перемогу над командою з Кишинева – 4:1. Голи у зустрічі у складі «Форварда» забивали Роман Собчак, Дмитро Жовнірук, Павло Ребров та Максим Новосад. У другій грі проти житомирського «Полісся» голів у виконанні Дмитра Жовнірука та Давида Семеновича для «вікторії» не вистачило – матч завершився бойовою нічиєю (2:2).

1
Радість луцьких хлопчаків після забитого гола у одному з групових матчів
Радість луцьких хлопчаків після забитого гола у одному з групових матчів

Утім, далі своє бомбардирське слово сказав юний луцький футболіст Максим Новосад. Спочатку його чотири голи принесли перемогу над «Дунаєм» (4:2), а потім гол Максима, та ще один від Давида Семеновича дозволили обіграти харківський «Металіст» (2:0) та посісти упевнене перше місце у своїй групі. Такий успіх давав хлопцям пряму путівку до фіналу змагань, де суперниками лучан стала команда «Олімп» з Черкащини. У напруженій боротьбі в основний час обидва колективи так і не змогли забити, а у серії пенальті «феєрив» голкіпер «Форварда» Павло Белінський. Він відбив два удари з «точки» та приніс молодому луцькому клубу перемогу на міжнародних змаганнях.

Задоволеним після турніру був і наставник хлопчаків. «Дуже задоволені, що наш клуб запросили на ці змагання та дуже вдячні батькам, які знайшли можливість та допомогли в організації поїздки. Діти провели тиждень на морі, відпочили, оздоровилися, поєднали приємне з корисним та взяли участь у турнірі досить високого рівня. Ми дуже задоволені прогресом наших футболістів, у яких вже вимальовується комбінаційний та швидкий футбол, якого ми й прагнемо, тренуючи цих дітей. Надзвичайно приємно, що нещодавно створений клуб за короткий термін завоював перемогу на міжнародному турнірі та гідно представив волинський край, який завжди був багатим на талановиту спортивну молодь», - підсумував головний тренер «Форварду-2006» Олександр Лисенко.

Читайте також: Луцькі школярі – срібні призери всеукраїнських футбольних змагань

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
01 Липня 2018, 00:58
Вітаємо малих футболістів тренерів та батьків! Молодці ! Подальших успіхів...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024