Боратин та Ковель завершать сезон фіналом Кубка Волині з футболу

29 Червня 2018, 12:38
Андрій Сісарук з «Шахтаря» виконує той самий гольовий навіс-удар, який, утім, не приніс його команді путівку до фіналу Кубка Волині 5388
Андрій Сісарук з «Шахтаря» виконує той самий гольовий навіс-удар, який, утім, не приніс його команді путівку до фіналу Кубка Волині

Програючи суперникам після перших таймів, «Ласка» та «Ковель-Волинь» все-таки довели перевагу над «Агропродуктом» та «Шахтарем» та склали пару фіналістів змагань.

Під час відпочинку футболістів між таймами півфінальних поєдинків, які відбувалися паралельно у Ковелі та Мар’янівці, у режимі «лайв» фіналістами турніру ставали нововолинський «Шахтар» та горохівський «Агропродукт». «Волинські гірники» видали просто чудовий тайм. По-своєму випадковий гол Андрія Сісарука, який подавав до штрафного майданчика, а насправді з гострого кута закинув м’яч «за комірець» Дмитру Дувакіну в дальню «дев’ятку» позбавив гостей зустрічі гострої потреби атакувати, тож у першому таймі вони здорово відзахищалися та зберегли рахунок на власну користь.

Утім, після перерви підопічні Юрія Романчука стали методично підтискати гостей до власного штрафного майданчика, у в середині другого тайму домоглися свого: захисники дали можливість Андрію Заліпі не лише обробити «кулястого» неподалік від власних воріт, а й ударом з льоту зрівняти рахунок у матчі. Не минуло й двох хвилин, як подача з лівого флангу знайшла голову Максима Самойліча, а шкіряна сфера перелетіла голкіпера «Шахтаря», який застиг у напівпозиції – 2:1. До завершення зустрічі саме ковельчани під гарячу підтримку фанів були ближчими до збільшення своєї переваги, однак у підсумку вони просто довели свій «камбек» до кінця. Команда із залізничного міста учетверте поспіль вийшла до фіналу Кубка Волині.

Читайте також: Команда з Луцького району стає другою у першості Волині з футболу

І учетверте «Ковель-Волинь» буде грати на вирішальному етапі турніру з іншим суперником – на цей раз з добре знайомими опонентами з боратинської «Ласки». Команда Олександра Антонюка також провела не зовсім виразний перший тайм, пропустила від Сергія Прика та дозволила «Агропродукту» створити ще декілька хороших гольових нагод. Утім, після перерви усе змінилося, а швидкі голи від Миколи Казьмірука та Сергія Ясінського вивели вперед у рахунку саме віце-чемпіонів області. У підсумку гості зробили те, що дуже добре вміють – «добили» суперників наприкінці гри та впевнено покрокували до фіналу змагань.

Кубок Волині. Півфінали:

28 червня (четвер)

Агропродукт (Горохів) – Ласка (Боратин) 1:5 (Сергій Прик, 21 – Микола Казьмирук, 51, Сергій Ясінський, 52, Олександр Антонюк, 67, Владислав Козачок, 74, Роман Степанов, 83)

Ковель-Волинь (Ковель) – Шахтар (Нововолинськ) 2:1 (Андрій Заліпа, 69, Максим Самойліч, 71 – Андрій Сісарук, 6)

Фінал Кубка Волині запланований на 1 липня на стадіоні «Авангард». Початок гри – о 12:00. Стежте за будь-якими змінами на офіційному сайті Федерації футболу Волині.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром