Лучан кличуть займатися благодійністю за чашкою кави

27 Квітня 2016, 09:14
1620 Джерело: www.k1.ua

ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» організували в соціальній мережі Facebook аукціон зустрічей «Благодійність за чашкою кави».

Мета аукціону – збір коштів на облаштування інтеграційного майданчика для дітей на візочках та з особливими потребами в місті Луцьк, інформують організатори. 

Щоб побудувати такий майданчик із 7 елементами, потрібно не менше 58 тисяч гривень. Організатори сподіваються назбирати потрібну суму протягом місяця, організовуючи різноманітні акції та події.

Це не перший благодійний аукціон, що проводить громадська організація. Минулого разу таким чином активістам вдалося назбирати більше 27 тисяч гривень, що були використані на потреби бійців АТО.

Цього разу вони пропонують не тільки купити зустріч із відомою людиною, але й вгадати, кого саме купуєш, тому що всі лоти є загадками: є лише опис-натяк та фото в образі або взагалі частини знаменитості. Покупець дізнається, кого саме купив лише під час безпосередньої зустрічі.

Але й це ще не все:  організатори пропонують каву в незвичному місці, яке залишиться таємницею, як для лоту, так і для благодійника.

Волонтери закликають усіх небайдужих долучатися до аукціону, купляти лоти та допомагати малечі!


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром